Update van het afgelopen jaar

Schapen van Paco komen thuis

Schapen van Paco komen thuis


Ik heb ruim een jaar niets gepost. In dat jaar is er veel gebeurd. Ik heb met manlief een aantal prachtige, lange fietstochten gemaakt, naar Spanje. Daarover heb ik op Facebook gepost. Wij hebben een prachtige plek in Spanje gevonden, waar we graag langdurig zijn. Op die plek raakte ik geïnspireerd in andere dingen en ben mijn oude interesse aan het oppakken. Mijn vooropleiding is Lerarenopleiding Textiele Werkvormen, daarna ben ik verder gegaan met fotografie, ook onderdeel van de opleiding. Maar ik heb daar ook papier geschept, met planten geverfd en heb liefde voor textiel. Dat wil ik op die plek in Spanje gebruiken.
Er leven daar veel schapen, met de wol daarvan wil ik gaan vilten en met de planten wil ik verven. Heb de laatste keer wol meegenomen uit Spanje, dat was weggegooid in een ravijn. De herder heeft met liefde er een paar zakken uitgehaald. Met de eerste pluk ben ik aan het experimenteren. Is het goed genoeg om te vilten. Er zit ontzettend veel rommel in en het heeft daar 1.5 maand in de hete zon gelegen. Er zit nog wel lanoline in, maar is het goed genoeg.

Na 16 jaar veel achter de computer te hebben gezeten, vind ik dat het wel eens tijd wordt voor het echte leven. Ik maak nog steeds websites, maar op mijn manier. Simpel, mooi, strak, liefdevol. Niet te veel!

Berichten zijn gesloten